Segueix-nos
28/10/2020
Artà rep 9.000 euros del Consell de Mallorca per a polítiques de joventut
La màxima institució insular ha repartit 220.500 euros entre 32 minicipis de l'Illa de menys de 20.000 habitants

La presidenta del Consell, Catalina Cladera, i el conseller de Promoció Econòmica i Desenvolupament Local, Jaume Alzamora, es reuniren ahir amb representants de 31 ajuntaments i de l'Entitat Local Municipal de Palmanyola per signar convenis de col·laboració en matèria de joventut, a partir dels quals la institució insular els repartirà 220.562,09 euros. Artà en rebrà 9.000. 

En el marc de les seves competències, el Consell atorga cada any ajudes a ajuntaments i entitats de lleure per impulsar les polítiques de joventut municipals i per afavorir aquestes entitats.

Tal com ha explicat la presidenta Cladera, els ajuts "serviran perquè es duguin a terme, a l’àmbit local, programes o campanyes dels serveis de dinamització i informació juvenil en un moment en què és molt important no deixar de banda les persones joves de la nostra illa". Per assegurar que aquestes actuacions es facin, "enguany concedim el 100% de bestreta als consistoris i els avancem el finançament".

Els doblers s’atorguen segons el nombre de població juvenil:  aquells municipis amb l’índex de població juvenil més alt poden obtenir fins a 9.000 euros, mentre que un altre grup de municipis optaran a 7.200 euros i, els que menys població juvenil tenen, a 6.150.

Per la seva banda, el conseller Alzamora ha assenyalat que "beneficiam els serveis de Joventut consolidats de municipis amb una llarga trajectòria en dinamització juvenil, com Algaida, Costitx o Sencelles. Alhora, hem facilitat que municipis que no en tenien els posin en marxa, com és el cas d’Alaró o Montuïri".

Per accedir a les subvencions de Joventut per als Ajuntaments, feu clic aquí

Tornar a d'alt