Segueix-nos
27/10/2020
Notificats vuit positius en Covid-19 a la Residència d’Artà
Tots els casos són asimptomàtics i es troben aïllats segons els protocols respectius; la Residència segueix el Pla de contingència previst per a aquestes situacions

La Conselleria de Salut ha notificat vuit casos positius en Covid-19 a la Residència d’Artà, detectats en els cribratges amb proves PCR que es duen a terme periòdicament des del Servei de Salut de les Illes Balears. Les persones afectades són asimptomàtiques, es troben bé i han estat aïllades segons marca el protocol sanitari en cada cas: quatre treballadores en els seus domicilis i quatre residents a l’Hospital de Muro, tal com estableix el Conveni amb la Conselleria.

La Residència ha aplicat el Pla de contingència establert per a aquestes situacions i treballa per seguir desenvolupant la seva activitat amb les màximes garanties possibles, atesa la situació sanitària actual. La Residència està tancada al públic i s’estan desinfectant les estàncies amb el canó d’ozó de l’Ajuntament. La Direcció està en contacte permanent amb les famílies i està previst que es realitzi un nou cribratge en cinc dies.

Tornar a d'alt