Segueix-nos
26/06/2019
L’Ajuntament lliura una caixa de fulletons promocionals als empresaris SICTED adherits
També s’han distribuït enquestes de destinació a tots els hotels adherits, oficines d’informació turística i al Parc Natural de la Península de Llevant

Per tal de continuar millorant la qualitat de la destinació SICTED del municipi,  l’Ajuntament d’Artà ha fet arribar una caixa de fulletons promocionals dels recursos turístics d’Artà als 35 empresaris adherits al projecte. Concretament, s’han distribuït exemplars dels “Racons d’Artà” i de la “Guia de  Senders” en diferents idiomes. Aquesta iniciativa ha de servir per ampliar la seva difusió en tots aquests punts i augmentar, d’aquesta manera, el coneixement de la destinació per parts dels visitants.

També s’han distribuït enquestes de destinació a tots els hotels adherits, oficines d’informació turística i al Parc Natural de la Península de Llevant. El resultat d’aquestes enquestes servirà perquè el turista pugui opinar sobre la destinació i així disposar d’informació que serveixi com a eina per seguir millorant  Artà com a destinació turística.

Tornar a d'alt