Segueix-nos
15/06/2019
Manolo Galán Massanet, batle d'Artà
Avui dissabte, 15 de juny de 2019, s'ha constituït el consistori per als propers quatre anys

Avui migdia Manolo Galán Massanet ha estat investit batle per aquesta nova legislatura gràcies als vots obtinguts per part dels seus socis de govern. Ahir es va signar un pacte a tres bandes (PSOE, El Pi i Alternativa per Artà) que garanteix la batlia per aquests propers quatre anys al regidor socialista.

A les passades eleccions la llista del PSOE va ser la més votada i va obtenir cinc regidors que, juntament amb els tres d'El Pi i la regidora d'Alternativa per Artà, donen un ample marge per aconseguir la majoria en els acords de Ple. D'aquesta manera, l'oposició l'exerciran els tres regidors d'Unió Independents d'Artà i el del Partit Popular.

En el seu discurs com a batle, Manolo Galán ha exposat "És molta la feina que s'ha fet aquests anys enrere, però també vull dir que és molta feina que queda per fer. Actuacions decidides que no poden esperar i ho hem de fer des del consens, el contacte amb la ciutadania, l'acord de les forces polítiques i la valentia". Així ha tancat un acte emotiu i amb gran assistència de públic, com és habitual a la presa de possessió del nou consistori que representarà el poble els propers quatre anys.

(veure fotos)

Tornar a d'alt