Segueix-nos
16/05/2024
Avís: el Consell de Mallorca comença dimecres les obres de reforma de l’Avinguda de Costa i Llobera, que poden provocar talls puntuals de trànsit
L’Ajuntament d’Artà ha sol·licitat al Consell la interrupció temporal de les obres, des del 15 de juny fins a finals d’octubre, per evitar majors molèsties durant l’època d’estiu

El Consell de Mallorca ha informat que dimecres que ve, dia 22 de maig, començarà l’actuació a l’Avinguda de Costa i Llobera d’Artà, consistent en la reforma del ferm, la retirada de més de 70 rabasses de pins i la sembra de vegetació i arbrat. Aquestes obres poden provocar talls puntuals en la circulació de vehicles a la via, especialment en horari de dematí, entre les 8 h i les 15 h, quan es realitzaran les feines.

Per altra banda, l’Ajuntament d’Artà ha sol·licitat al Consell de Mallorca la interrupció d’aquestes actuacions a partir del 15 de juny fins a finals d’octubre, l’època de major afluència de vehicles a la via, per evitar majors molèsties als veïnats, als comerços i establiments de la zona. L’Ajuntament d'Artà ja demanà fa dos mesos al Consell la realització d’aquestes obres en dues fases.  

La reforma de l’Avinguda de Costa i Llobera permetrà millorar la seguretat d'una via per la que diàriament circulen 15.000 vehicles i suposarà una reducció significativa de les molèsties del trànsit per als veïns de la zona.

Tornar a d'alt