Segueix-nos
14/05/2024
Obert al públic el parc de patinatge d'Artà
La instal·lació d'aquest equipament, situat a la zona de l'Estació, forma part d'una subvenció del Consell de Mallorca per a la pràctica de l'activitat física a l'aire lliure

El parc de patinatge d'Artà és obert al públic des d'avui, després d'haver estat homologat pels tècnics del Consell de Mallorca. Aquest nou espai, situat a la zona de l'Estació, forma part d'una subvenció de la institució insular per a la instal·lació i el lliurament d'equipaments per a la pràctica de l'activitat física i esportiva a l'aire lliure. El parc té unes normes i recomanacions d'ús que estan exposades a un cartell informatiu, com l'obligatorietat d'emprar casc i genolleres o d'anar acompanyat per una persona adulta en els casos dels menors de 8 anys, entre d'altres.    

En el marc d'aquesta subvenció estan previstes al municipi les instal·lacions de dos parcs de calistènia, un a Artà, a la mateixa zona, i un altre a la Colònia de Sant Pere, a Montferrutx; i de tres parcs saludables a la plaça de Margalida Perelló Tous, a Artà, i a la plaça de la Bassa den Fasol i a s'Estanyol, a la Colònia de Sant Pere.  

Tornar a d'alt