Segueix-nos
08/04/2024
Les jornades d’emprenedoria d’Artà i Sant Llorenç creixen i arriben a la tercera edició
Al marge de la III Jornada Jove, el dematí, es realitzaran diferents tallers d’horabaixa, d’emprenedoria i desenvolupament local, dirigits a empreses, entitats i particulars, i una conferència al Teatre d'Artà

Les jornades d’emprenedoria per a joves, organitzades conjuntament pels ajuntaments d’Artà i de Sant Llorenç des Cardassar des de 2022, arriben enguany a la tercera edició i ho fan ampliant contingut, finalitat i objectius de desenvolupament local.

Les jornades tindran lloc dimecres 17 d’abril en horari de dematí (III Jornada Jove) i horabaixa, amb la celebració de quatre tallers i una conferència, a diferents emplaçaments. Les sessions d’horabaixa, d’emprenedoria i desenvolupament local, suposen la novetat respecte a les edicions d’altres anys i estan dirigides a empreses, entitats i particulars. Per participar-hi cal inscripció prèvia.

La jornada matinal, que compta amb la col·laboració dels centres educatius, consta de dues parts: una visita per grups a diferents empreses d’Artà i una taula rodona d’emprenedoria jove en la que els ponents exposaran les seves pròpies experiències d’emprenedoria. Aquesta sessió té per objecte familiaritzar l’alumnat de 4t d'ESO de l’IES amb casos pràctics i facilitar-li les habilitats complementàries per ser un bon emprenedor o emprenedora.

Tallers per a empreses

L’horabaixa s’han programat quatre tallers, dos al CEPA Artà i dos a Ses Escoles, dirigits a persones emprenedores i a empreses de la comarca sobre diferents temàtiques relacionades amb emprenedoria i desenvolupament local per a la millora de la idea de negoci: taller DAFO d’estratègia empresarial, taller de com crear un model de negoci amb Canvas, taller d’Intel·ligència Artificial i ChatGTP per a empreses i taller de creació de continguts per a xarxes socials amb Canva. Els tallers es duen a terme en col·laboració de l’IDI i Mallorca Activa, que n’imparteixen dos cada un, i les persones interessades en prendre-hi part s’hi han d’inscriure prèviament clicant als enllaços de cada taller.   

Finalment, a les 19 h s’ha programat una conferència a càrrec de Joan Miguel Alvares, director creatiu de ‘Putos Modernos’,  empresa que ha estat inclosa per Forbes al llistat dels 100 Creatius més destacats en el món dels negocis. L’activitat, que té un cost de 5 euros, tindrà lloc a les 19 h a l’Aula Magna del Teatre d’Artà. Les entrades estan disponibles al portal ticketib.com.

Tornar a d'alt