Segueix-nos
11/01/2024
L'Ajuntament d'Artà obre un canal de Whatsapp per comunicar avisos i incidències al municipi
Les persones interessades en rebre la informació han de seguir el canal clicant l'enllaç que ha facilitat l'Ajuntament

L'Ajuntament d'Artà ha posat en marxa un canal de Whatsapp amb l'objectiu d'apropar-se i mantenir informada a la ciutadania sobre aquelles notícies d'interès públic, urgents (avisos i incidències), i, d'aquesta manera, arribar d'una forma més immediata i efectiva a la gent. Les persones interessades en rebre aquesta informació han de seguir el canal fent clic a l'enllaç que l'Ajuntament ha creat específicament (clicau aquí). Per poder estar assabentats de la publicació dels avisos és imprescindible activar les notificacions a la icona de la campaneta, a la part superior dreta. 

El canal Whatsapp té un caràcter unidireccional i manté la privacitat de les persones seguidores. L'Ajuntament ha optat per aquest canal perquè l’aplicació Whatsapp és la més utilitzada, fins i tot per la majoria de persones que no segueixen altres xarxes socials. I s’ha apostat per posar-hi, només, avisos i incidències per donar rellevància als aspectes que afecten directament la vida quotidiana i poder mantenir les notificacions, ja que no solen ser gaire continuades. Així mateix, tot allò que es publiqui en aquest canal també hi estarà als altres canals de l’Ajuntament (web, app municipal, Facebook i Instagram).

Només avisos i incidències 

En aquest nou servei de comunicació no s’hi compartiran notícies ni activitats, sinó que és un servei per informar amb immediatesa d’avisos que afecten la vida de la gent, com per exemple, talls d’aigua a barriades, canvi de recollida de residus, talls de carrers, canvis de circulació puntual, canvi d’actes, etc.

Tornar a d'alt