Segueix-nos
09/01/2024
‘Espai de joc’ donarà inici el 25 de gener
Destinat a famílies del municipi amb infants nascuts els anys 2021 i 2022 que no van a l’escoleta, posa a la seva disposició a Artà i a la Colònia llocs compartits de joc i convivència

Els serveis educatius municipals posen en marxa a finals d’aquest mes de gener 'Espai de joc'. Es tracta d’un projecte destinat a famílies del municipi amb infants nascuts els anys 2021 i 2022, que no van a l’escoleta, en el que posen a la seva disposició llocs compartits per jugar amb altres infants i les seves famílies. Organitzat per l’Ajuntament d’Artà en col·laboració amb l’Institut per a l’Educació de la Primera Infància, de la Conselleria d’Educació i Formació Professional del Govern de les Illes Balears, la iniciativa té per objecte fomentar l’experimentació, la psicomotricitat, el joc no dirigit i respectuós, acompanyats per professionals de la primera infància. 

‘Espai de joc’ començarà dia 25 de gener a les escoletes municipals Estrella de Mar, de la Colònia de Sant Pere, i Pou de sa Lluna, d’Artà, sempre que hi hagi un mínim de sis famílies inscrites. L’assistència és gratuïta i es durà a terme els dijous en horari de les 17 h a les 19 h.

Les famílies interessades s’hi poden inscriure o demanar més informació enviant un missatge de Whatsapp al 686 123 069 o al 620 848 889.

Tornar a d'alt