Segueix-nos
05/12/2023
Convocat el IV concurs d'aparadors de Nadal d'Artà
S'hi poden inscriure tots els establiments del municipi amb mostrador físic, presentant la corresponent sol·licitud fins el 12 de desembre

L'Àrea de Promoció Econòmica de l'Ajuntament d'Artà ha convocat la quarta edició del concurs d'aparadors de Nadal d'Artà i de la Colònia de Sant Pere, una iniciativa pensada per animar els establiments i comerços del municipi a crear un major ambient nadalenc als carrers del poble des de l'original i creativa decoració dels seus aparadors. El concurs, al que s'hi poden presentar tots els establiments del municipi que tenguin aparador físic, consta de tres categories, tradicional, sostenible i creativa, i serà decidit pel veredicte d'un jurat popular a cada categoria. El premi en cada una d'elles és de 300 euros.

Els establiments interessats en participar-hi han de presentar la corresponent sol·licitud a l'OAC de Can Solivelles o a l'oficina municipal de la Colònia de Sant Pere, o enviar-la a través de la seu electrònica, abans de dia 12 de desembre. La valoració dels aparadors es farà entre els dies 18 i 24 de desembre i, en acabar, s'anunciaran els establiments guanyadors. 

Podeu consultar aquí les bases del concurs i descarregar-vos la sol·licitud.  

  

Tornar a d'alt