Segueix-nos
01/12/2023
AVÍS: El carrer de la Clota quedarà tallat al trànsit a partir de dilluns per unes obres d’asfaltat
Els veïns i veïnes del barri de la Clota hi podran accedir a través del carrer de la Sorteta i del carrer de Diana, que serà objecte de canvi circulatori

El proper dilluns 4 de desembre començarà l’asfaltat al carrer de la Clota, a Artà, que quedarà tallat al trànsit de vehicles. Durant el temps que durin les obres, s’habilitarà la circulació en doble sentit pel carrer del Pou Nou, que serà també de baixada des del carrer de la Clota fins al carrer de Josep Sanxo de la Jordana. L'accés rodat al barri de la Clota es podrà fer a través del carrer de la Sorteta i del carrer de Diana, que serà objecte de canvi circulatori. La Policia Local d'Artà senyalitzarà aquesta reordenació circulatòria temporal.

Centre de Dia i Residència

Per facilitar l’acompanyament i la recollida de les persones usuàries del Centre de Dia, s’han establert franges horàries de pas per a les famílies i el personal d'aquests serveis municipals: al dematí, fins a les 9.30 h; al migdia, entre les 14.15 h i les 15 h; i al capvespre, a partir de les 17.30 h.

Disculpau les molèsties. Gràcies.

Tornar a d'alt