Segueix-nos
29/11/2023
Estat dels projectes finançats amb la modificació de crèdit aprovada al Ple municipal de juliol
L'Ajuntament incorporà un suplement de crèdit de 3,5 milions d'euros per dur a terme diferents projectes i obres

L'Ajuntament d'Artà ha iniciat enguany més d'una desena de projectes d'obra civil, una desena d'obres de drenatge i asfaltat de vies i la compra de dues finques gràcies a la modificació de crèdit que aprovà en el ple municipal del passat mes de juliol. Aquesta ampliació de crèdit ascedia a 3.522.113,14 euros i es va dur a terme en la modalitat de suplement de crèdit i crèdit extraordinari. 

D'entre tots aquests projectes en marxa, s'han finalitzat les obres de la primera fase del nucli antic d'Artà, i els accessos al barri de la Pista, així com les obres de drenatge de la instal·lació situada a la confluència entre els carrers de Rafel Blanes i Pou Nou.

També s'han iniciat els projectes del mur de Sant Salvador, de l'escoleta de la Colònia de Sant Pere i de la remodelació de la plaça de Sant Pere. S'han licitat diferents obres de drenatge i l'asfaltat de diferents carrers (Santa Margalida, Mal Lloc, de l'Escala, Sa Clota, Verge Maria, a la Colònia, i els camins de Ses Païsses i de s'Estelrica).

Així mateix, es troben actualment en licitació el projecte d'instal·lació fotovoltaica sobre marquesines per autoconsum a Na Pati, la impulsió d'aigua potable des del pou de les Quines fins a nova canalització en el polígon d'Artà i el soterrament de xarxes de baixa tensió existents en diversos carrers del centre del nucli d'Artà.

Finalment, els projectes en fase de redacció o informació són els de la deixalleria, la primera planta del Centre de Dia, la remodelació de l'edifici Es Pes, el projecte de Memòria Històrica i la restauració de piques i fonts d'aigua del poble.

Tornar a d'alt