Segueix-nos
26/10/2023
Els set comerços 'Emblemàtics' d'Artà reben el seu distintiu
El projecte neix de la necessitat de protegir l’activitat comercial de proximitat i la dels establiments amb més tradició dels municipis

Els set comerços del municipi d'Artà que formen part del projecte 'Emblemàtics balears' han rebut el seu corresponent distintiu en el transcurs d'un acte celebrat avui al pati de l'Ajuntament. Aquests comerços són Ca n’Estaca, Can Botella, Cas Sagristà, Comercial Casellas, la Cooperativa d’Artà, el Forn Can Leu i Licors Moyà.

'Emblemàtics balears' és un projecte impulsat per la Conselleria d’Empresa, Ocupació i Energia, a través de la Direcció General d’Empresa, Autònoms i Comerç i de l’Institut d’Innovació Empresarial de les Illes Balears (IDI) i neix de la necessitat de protegir l’activitat comercial de proximitat i, més específicament, la dels establiments amb més tradició dels municipis. Un dels objectius d’aquest projecte és donar a conèixer la singularitat de cada municipi a través dels seus establiments emblemàtics.

A l'acte hi han estat presents, per part del Govern, el director general d’Empresa, Autònoms i Comerç, José Antonio Caldés; la gerent de l’IDI, Silvia Delgado, per part del Govern; i per part de l'Ajuntament, el batle Manolo Galán, la primera tinenta de batle i regidora de Promoció Econòmica, Maria Antònia Sureda, i el regidor del PP, Juan Lliteras. El batle ha destacat aquest tipus de projectes "que posen en valor els comerços de proximitat i tradicionals", ha dit, i ha tingut paraules per aquells establiments que s'han quedat pel camí per falta d'algun requisit. Finalment ha encoratjat els presents a continuar amb la seva activitat. 

Actualment, hi ha 28 municipis d’arreu de les Illes Balears, amb un total de 315 comerços catalogats.

Tornar a d'alt