Segueix-nos
02/06/2023
Setmana Intercultural d'Artà 2023
Divendres que ve comença una nova edició d'una iniciativa ideada per mostrar, compartir i aprendre les particularitats i trets de les diferents cultures que conviuen al municipi

La diversitat cultural existent al municipi d'Artà té un punt de trobada cada any a la Setmana Intercultural, que des de l'any 2007 se celebra al municipi. Organitzada per l'Àrea de Serveis Socials amb el suport d'Artà Solidari, el Fons Mallorquí de Cooperació i la Fundació Campaner, consta d'un conjunt d'activitats organitzades per donar a conèixer i compartir els trets distintius i les particularitats de  les diferents cultures i nacionalitats que conviuen al poble.

La Setmana comença divendres dia 9 de juny amb la Fireta Intercultural que s'instal·larà als voltants de Na Batlessa, entre les 17 h i les 20 h. Hi haurà tallers i mostres d'escriptura de diferents països (tatuatges, mostres d'escriptura, batucada...) i també hi haurà una important presència cultural pròpia, amb mostres de llatra i ball de bot. Si bé un dia abans, dijous 8 de juny, s'inaugurarà al pati interior de l'Ajuntament una exposició sobre el poble Sahrauí, que romandrà muntada fins el 16 de juny. Al llarg de la setmana següent hi ha d'altres activitats. Dissabte 17 de juny tendrà lloc a la plaça del Conqueridor el Sopar Intercultural, com a punt i final d'aquesta activitat.

 

Tornar a d'alt