Segueix-nos
16/03/2023
Presentat a l'Ajuntament un projecte de sensibilització ambiental i de salut
L'alumnat de 3r d'ESO del CC Sant Salvador impulsa 'No em fotis cap llosca', una iniciativa dirigida a la gent fumadora d'Artà i als bars i restaurants del poble per a la qual han de menester un cofinançament

Una quinzena de joves de 3r d'ESO del CC Sant Salvador han presentat a l'Ajuntament 'No em fotis cap llosca', un projecte de sensibilització i conscienciació dirigit a la gent fumadora d'Artà i als bars i restaurants del poble per mirar de crear consciència del mal que fa una llosca llançada a terra i tractar de canviar aquest mal hàbit. L'alumnat s'ha reunit aquesta setmana a la Sala de Plens amb una representació de l'equip de govern municipal per donar a conèixer aquesta iniciativa. 

S’han fet cartells i díptics informatius, s'ha editat un vídeo explicatiu i es preveu fer cendrers de butxaca, reutilitzables i personalitzats que seran repartits entre els bars i locals que s'adhereixin a la campanya. Per això es demana un cofinançament que es pot fer a través d’una plataforma digital. En el següent enllaç trobareu com fer-ho, així com tots els detalls de la iniciativa: https://ca.goteo.org/project/no-em-fotis-cap-llosca/updates.

Des de l’Ajuntament es valoren molt positivament aquest tipus d’idees fetes amb l’objectiu de millorar el poble i amb voluntat transformadora, especialment si sorgeixen dels centres educatius, des de la base, i s'anima a la ciutadania a participar-hi. I més,com és el cas, perquè aquest tipus d’accions de sensibilització són un reforç a les campanyes municipals que s’han realitzat fins ara o les que estan en projecte. Aquesta acció s'alinea amb tres dels Objectius de Desenvolupament Sostenible de l'Agenda 2030 de Nacions Unides, com són el de la salut i el benestar, l'acció pel clima i la salut dels ecosistemes terrestres.  

Tornar a d'alt