Segueix-nos
02/03/2023
Març feminista 2023
Publicat el programa d’activitats que es duran terme al municipi durant tot el mes amb motiu del 8 de març, Dia Internacional de les Dones

Aquest és el Programa d'activitats emmarcades dins el Març Feminista 2023, organitzat per l’Àrea de Serveis Socials de l’Ajuntament d’Artà per commemorar durant tot el mes de març el Dia Internacional de les Dones, que se celebra dia 8 de març.

Enguany, el Dia Internacional de la Dona reconeix i ret homenatge a les dones i a les nines i les organitzacions de dones i feministes que estan lluitant per l'avanç de la tecnologia transformadora i l'accés a l'educació digital. Segons Nacions Unides, el Dia Internacional de la Dona de 2023 explorarà els efectes de l'escletxa digital de gènere en el creixement de les desigualtats socials i econòmiques. També posarà en relleu la importància de protegir els drets de les dones i les nines als espais digitals i d'abordar la violència de gènere en línia i la facilitada per les noves tecnologies de la comunicació.

En la confecció del programa del Març Feminista d'Artà hi han participat també l'IBDona, el col·lectiu Bruixes Feministes, Creu Roja i les Amigues de la Colònia de Sant Pere. 

L'Ajuntament ha habilitat una línia telefònica (971 829 595, ext: 102 i 103) perquè la gent interessada pugui reservar plaça en l'autobús que partirà d'Artà cap a Palma el 8 de març amb motiu de la manifestació del 8M. Hi haurà d'haver un mínim de 15 persones inscrites. 

Tornar a d'alt