Segueix-nos
19/01/2023
Comença el VIII Cicle de Teatre Íntim d’Artà, amb sis propostes que es representaran per gener i febrer
Les obres s'interpreten amb el públic damunt l'escenari

Demà divendres comença la vuitena edició del Cicle de Teatre Íntim, que se celebra al Teatre d'Artà durant els mesos de gener i febrer. El certamen consta enguany de sis propostes que s'interpreten amb el públic damunt l'escenari, cosa que provoca que es creï un vincle molt més proper entre l'intèrpret i el públic.

El cicle està format per tres monòlegs, dues obres amb més d'un intèrpret, i una obra (Iaia) en què el públic participa activament de l'espectacle. Totes les obres es representaran en divendres a partir de demà, la primera, fins el 24 de febrer, la darrera.

A continuació en detallam la programació.

 

PROGRAMACIÓ

PERLA, l’herència de les nostre padrines. Divendres 20 de gener a les 20.30 h

''Perla'' és un homenatge a les dones obreres que aixecaren les nostres llars i que ens han fet arribar fins aquí i de la petjada han deixat les nostres padrines dins els nostres cossos.

Intèrprets: Marta Asamar García, Cèlia Castellano Algaba, Noèlia fajardo Franch, Francesca Vadell Cubells

Dramatúrgia visual: Cia. Les Pinyes ·Dramatúrgia textual: Francesca Vadell Cubells

 

DESCONCERT AL PARADÍS. Divendres 27 de gener a les 20.30 h

L'escriptora francesa Aurore Dupin, més coneguda pel pseudònim masculí George Sand, i el seu amic, el pianista i compositor polonès Frederic Chopin, varen passar una temporada a Mallorca, des del novembre del 1838 fins al febrer del 1839.

Intèrprets: Cecília Genovart i Joan Girart

Direcció i dramatúrgia: Francesc Vernet

 

EL PORC. Divendres 3 de febrer a les 20.30 h

L’obra ens planteja d’una forma intimista i sincera les darreres hores de vida d’un porc. Una reflexió lluïda sobre la nostra manera de viure, però sobretot de morir. Quin sentit té la nostra vida? En té realment, de sentit? D’una manera intel·ligent, l’autor va filant un text que atrapa l’espectador.

Intèrpret: Pedro Orell

Direcció: Santi Celaya

 

ANAR A SATURN I TORNAR. Divendres 10 de febrer a les 20.30 h

“Anar a Saturn i tornar” és una obra de teatre que ens apropa als sentiments d’una dona que pateix càncer de mama, des del moment que li diagnostiquen fins que el supera.

Dramatúrgia: Marta Barceló

Direcció: Núria Vizcarro

Intèrpret: Marga López

 

IAIA (PADRINA). Divendres 17 de febrer a les 20.30 h

“Iaia” és un espectacle immersiu on el públic entrarà al menjador de casa la iaia per reconstruir i reviure la seva història. Aquesta reconstrucció es farà partint de material documental real extret de videotrucades fetes amb diferents iaies.

Direcció: Nina Solà Carbonell i Jordi Font Alonso

Dramatúrgia: Ferran Echegaray i Verónica Navas

Intèrprets: Jordi Font, Mireia Illamola i  Pino Steiner

Amb el suport de la Xarxa Alcover

 

COLOMA. Divendres 24  de febrer a les 20.30 h

“Coloma” és el relat de tota una generació illenca que va forjar el seu caràcter i la seva visió particular del món a partir d’uns esdeveniments històrics de gran transcendència, com la transició espanyola i el boom turístic a les Balears. 

Dramatúrgia i interpretació: Marina Collado

Direcció: Montse Bonet

Tornar a d'alt