Segueix-nos
04/11/2022
Dilluns 7 de novembre començaran les obres de remodelació del nucli antic del poble
Ahir es va dur a terme una reunió informativa per explicar-ne els detalls

Ahir a les voltes de Na Batlessa es va dur a terme una reunió informativa per explicar com està previst que es desenvolupin les obres del nucli antic que s'iniciaran dilluns que ve, així com els canvis de circulació que comportaran les diverses fases de les obres. A la sessió, hi acudiren unes 40 persones, majoritàriament veïnats i veïnades de la zona que volien conèixer, també, com els afectarà l'execució de les obres a la seva vida quotidiana.

El batle, Manolo Galán Massanet, i el regidor d'Hisenda, Manolo Rocha Barrientos, aclariren els dubtes que sorgiren i recordaren les fases del projecte i les dates previstes per a la seva realització, el cost, el finançament i les accions que s'hi inclouen (consultau la presentació clicant aquí). Explicaren, també, que els canvis de circulació variaran segons com avancin les obres, dels quals s'informarà pels canals habituals de l'Ajuntament i se senyalitzaran amb antelació.

Cal dir que el desenvolupament de les obres suposaran un canvi d'hàbits de la ciutadania, ja que, per exemple, la circulació del trànsit rodat variarà notablement (vegeu com queda la circulació a la primera fase clicant aquí) i es llevaran aparcaments de carrers concrets perquè puguin circular-hi els camions d'obra necessaris.

Així mateix, quant al tema de la recollida de residus, el servei es procurarà donar amb la màxima normalitat possible i no es veurà alterat el servei, ja que els operaris recolliran els fems a peu en els carrers on no sigui possible el pas del camió. Per això, es demana la col·laboració dels veïnats perquè no omplin en excés les bosses, sobretot de rebuig i de matèria orgànica. 

Per facilitar un millor servei, l'empresa contractada per fer les obres disposarà d'un telèfon per aclarir els dubtes que puguin sorgir. El telèfon de contacte és el 651 895 683.

L'Ajuntament agraeix, per endavant, la col·laboració ciutadana i demana comprensió durant l'execució de les obres, les quals, un cop acabades, de ben segur suposaran una millora per al poble. 

 

Tornar a d'alt