Segueix-nos
04/10/2022
Concedits 341.316,70 euros a Artà per a dues actuacions: a Sa Pista i a la Colònia de Sant Pere
El Consell de Mallorca mobilitza vint milions d’euros per a inversions de competència municipal

El departament de Promoció Econòmica i Desenvolupament local del Consell de Mallorca mobilitzarà més de vint milions d'euros per sufragar actuacions d’inversió de competència municipal. Així està contemplat en la concessió de subvencions pluriennals 2022-2023 per dur a terme actuacions d’inversió de competència municipal (obres, vehicles i immobles), sufragar honoraris de redacció de projectes i de direcció d’obres, i la redacció o actualització de plans municipals de protecció civil’, publicada en el BOIB el passat 1 d’octubre.

D’aquesta partida Artà rebrà 341.316,70 euros. Amb ells, l'Ajuntament durà a terme dos projectes: la dotació d'accessos a la Urbanització de Sa Pista de la carretera de Son Servera i la reforma integral edifici municipal a la plaça de Sant Pere. La dotació econòmica és de 170.658,35per any.

Les ajudes als municipis formen part d'un pla bianual i també contemplen la possibilitat que els consistoris puguin adquirir vehicles i immobles. A més, la convocatòria inclou una partida específica de 130.000 euros per a la redacció de plans d'emergència i protecció civil. Es tracta de la convocatòria d'ajudes més elevada de la història impulsada pel departament de Promoció Econòmica i Desenvolupament Local. En total, 20.130.000 euros.

Podeu consultar els detalls de la convocatòria al BOIB.

Tornar a d'alt