Segueix-nos
21/09/2022
L’Ajuntament demana responsabilitat en el consum d’aigua a Artà
Els pous que subministren aigua al poble tenen un baix nivell freàtic que pot produir haver de prendre mesures pal·liatives.

Els pous que subministren aigua potable a Artà, especialment el de sa Clota, es troben en nivells freàtics baixos a causa de la situació actual de sequera, segons els darrers mesuraments municipals. Tal com succeí fa unes setmanes a la Colònia de Sant Pere, l’Ajuntament es planteja adoptar solucions pal·liatives, previstes per a aquestes situacions en el Pla especial de sequera de les Illes Balears, a més de fer una crida al consum responsable d’aigua durant aquestes setmanes, en què l’estalvi d’aigua es presenta com una necessitat.

Així mateix, aquests dies l’Ajuntament continua arreglant les fuites existents a diversos indrets del poble i ha reduït el cabal d’aigua que surt del Pou de sa Clota i del depòsit de ses Escoles. També s’han hagut de fer talls d’aigua puntuals per ajudar que els nivells puguin tornar a pujar. A més, s’estan revisant els diferents comptadors per detectar consums abusius d’aigua.

Si durant aquests dies la situació no millora, es valorarà treure un ban per prendre mesures més concretes, tal com es va haver de fer a la Colònia.

Tornar a d'alt