Segueix-nos
17/08/2022
Avís: l’Ajuntament pren mesures preventives davant la possibilitat de pluges fortes

Segons la previsió de l’Agència Estatal de Metereologia (Aemet) s’esperen pluges i tempestes de risc important a partir d’avui a la nit, i per això l’Ajuntament habilita algunes zones del poble per evitar mals majors en cas que les pluges arribin amb intensitat.

Entre les diverses accions a fer, avui col·locaran sacs d’arena a diferents sortides d’edificis municipals per reconduir l’aigua (zones del Poliesportiu, de l’escola de Na Caragol...). També s’estan netejant i es deixaran aixecats alguns dels embornals del carrer de Montserrat Blanes, carrer de Ramon Llull i carrer de Gabriel Garau Casellas, a més de l’embornal d’un lateral de Na Batlessa. D’aquesta manera s’espera que si plou amb intensitat es pugui evacuar millor l’aigua. Cal assenyalar que totes aquestes accions estaran degudament senyalitzades i visibles per als vianants.

Recordam que si plou amb molta força l’aigua no té temps a infiltrar-se i, per això, la situació de sequera no quedarà encara resolta. Per aquest motiu, es segueix demanant  fer un ús responsable de l’aigua.

Tornar a d'alt