Segueix-nos
03/05/2022
Inspeccions tècniques de residus (ITR) a Artà
Us recordam que l'Ajuntament duu a terme periòdicament aquestes inspeccions entre els habitatges i establiments inscrits en el programa ITR, que poden obtenir bonificacions de fins el 40% en el pagament de la taxa de residus

L'Ajuntament d'Artà duu a terme periòdicament les inspeccions tècniques de residus (ITR) entre els habitatges i establiments del municipi d'Artà inscrits en el programa ITR. Es tracta de visites per part del personal de l'àrea de medi ambient en les que es certifica una correcta separació de les fraccions de residus. Si us trobau en situació de lloguer i ho desconeixeu, demanau a la propietat de l'immoble si s'ha adherit al programa i contribuireu així al correcte funcionament d'aquestes inspeccions.

Us recordam que si separau bé, podeu obtenir descomptes en el pagament de la taxa, que pot arribar a ser d'un 40% addicional (segons la ubicació i el tipus de local o habitatge). Per apuntar-vos al sistema ITR i gaudir de les bonificacions, heu de presentar la sol·licitud específica emplenada a l'Ajuntament.

Tornar a d'alt