Segueix-nos
30/03/2022
El Centre Jove d’Artà ampliarà els seus serveis per a les persones usuàries
Queda pendent de l’aprovació definitiva del nou Reglament d’ús de les noves aules del centre, ara en exposició després de la seva aprovació en el Ple de dilluns

El Centre Jove d’Artà té previst ampliar pròximament els seus serveis per a la gent jove del municipi, després de que en el darrer Ple municipal, celebrat per l'Ajuntament d’Artà aquest passat dilluns, s'aprovàs de forma provisional el nou Reglament d'ús de les noves aules que hi han estat habilitades. Aquest Reglament ha de romandre un mes en exposició pública abans de que pugui ser aprovat de forma definitiva.

L’espai es compon de dues aules, que davant qualsevol necessitat poden unificar-se. Compten amb cadires, taules, accés a internet i tres ordinadors completament nous. Poden ser utilitzades de forma individual, per joves matriculats en algun curs del programa #aulamentor o per a estudi en grup. La xifra d’usuaris màxima permesa és de vuit. Si és superior, haurà de justificar-se mitjançant la presentació d’una sol·licitud.

Aquestes sales d'estudi col·lectiu estaran disponibles i a disposició dels usuaris durant l’horari d’obertura del Centre Jove, és a dir: dimecres i dijous, de 17 h a 20 h; i divendres, de 18 h a 23 h.

Per poder fer ús de les sales, caldrà fer una reserva prèvia. Es pot fer contactant amb el Centre Jove enviant un WhatsApp al 680 563 965 o enviant un correu electrònic a centrejove@arta.cat. Una vegada tramitada la petició, des del Centre Jove es confirmarà la reserva.

El servei tindrà les següents condicions:

1. La reserva no podrà superar l’hora i mitja de durada.

2. Per poder fer servir les sales durant més temps, s’hauran de fer reserves consecutives.

3. Si la persona que hagi fet la reserva no es presenta, aquesta quedarà cancel·lada una vegada transcorreguts vint (20) minuts des de l’hora d'inici.

4. La reserva s’haurà de fer amb una antelació mínima de vint-i-quatre (24) hores.

5. El personal encarregat dels espais estarà facultat per a poder modificar o anular qualsevol tipus de reserva.

Tornar a d'alt