Segueix-nos
14/02/2022
Avís important: reordenació de la circulació de vehicles per accedir al centre d’Artà
Afecta dos trams dels carrers de Rafel Blanes i del Pou Nou, que romandran tancats des de demà 15 de febrer fins al 4 de març

L’esbucament d’un edifici al cap de cantó dels carrers de Rafel Blanes i del Pou Nou, que quedaran tallats a la circulació, provocarà canvis en el trànsit rodat des de demà dimarts 15 de febrer fins al pròxim 4 de març. La Policia Local d’Artà ha reordenat la circulació per tractar de minimitzar l’impacte d’aquestes feines (consultau el plànol adjunt).

Així, per una banda, els vehicles que vulguin accedir a la barriada de la Clota o que es dirigeixin cap a Sant Salvador i el Parc Natural no podran girar pel carrer del Pou Nou, que estarà tancat, i ho hauran de fer pel carrer del Pati i girar pel carrer de l’Alqueriot. Per una altra banda, en sentit de sortida, el carrer de l’Hostal també quedarà inaccessible i només es podrà emprar el carrer de les Parres. Cal remarcar que aquests itineraris només estaran permesos per a turismes i motocicletes. 

Els vehicles pesats, per les seves dimensions, no podran circular pel carrer de Rafel Blanes a partir del carrer de Jaume III. Per sortir de la Clota, tampoc no podran baixar pel carrer del Coll del Grec i hauran d’arribar al final del carrer de la Clota i girar pel carrer de Diana fins al carrer de la Sorteta. Gràcies i disculpau per les molèsties.  

Tornar a d'alt