Segueix-nos
21/01/2022
El Teatre i la cultura, fonts dinamitzadores del teixit empresarial d’Artà
Convocats els negocis d’Artà a una reunió per apropar-los a la figura del Teatre i transmetre’ls les repercussions positives que pot tenir per a l’economia del poble

L’Ajuntament i el Teatre d’Artà han convocat una reunió dirigida als negocis del poble per apropar-los el Teatre i la seva oferta cultural i traslladar-los les repercussions que aquesta pot tenir per a l’economia del poble. La reunió serà dijous que ve, dia 27 de gener, a les 20 h a la sala gran del Teatre. Hi seran presents el batle, Manolo Galán; la regidora de Promoció Econòmica, Maria Antònia Sureda; i el regidor de Cultura, Toni Bonet.  

Els responsables municipals veuen la cultura com a font dinamitzadora per al teixit empresarial d’Artà. En paraules del batle, Manolo Galán, “el Teatre és origen de riquesa cultural i dóna vida al poble. Volem transmetre aquesta idea als bars, als restaurants i als comerços, entre d’altres, i demanar-los que ens ajudin a donar a conèixer tot el que s’organitza al Teatre d’Artà perquè dinamitzarà el poble i, d’aquesta manera, ells se’n poden veure beneficiats”.  “Els vincles entre la promoció econòmica i la cultura són l’objecte d’aquesta reunió. Són àmbits que generen beneficis recíprocs. Si un negoci, per exemple, pot fer difusió del que es fa al Teatre determinat dia contribuirà a que arribi a més gent i, segurament, pugui beneficiar-se’n”, explica Toni Bonet.

Les programacions mensuals del Teatre, els cicles periòdics, com la recent Mostra de Teatre Íntim o el Festival Antoni Lliteres, o els esdeveniments multidisciplinars, com el Cool Days, que arribarà per maig, són un bon exemple d’aquesta vinculació.

Tornar a d'alt