Segueix-nos
14/01/2022
El Centre de Salut d'Artà comptabilitza 183 casos actius de Covid-19 al municipi
El brot detectat a la Residència se salda amb 26 persones contagiades, totes assimptomàtiques o amb símptomes lleus, després del cribratge realitzat dimecres

El Centre de Salut d'Artà ha facilitat avui, divendres, les xifres de persones del municipi amb Covid-19. Els casos en seguiment són 183, 171 a Artà i 12 a la Colònia de Sant Pere, el que suposa un lleuger increment respecte a divendres passat, quan n'hi havia 172. Dins aquest darrer recompte s'hi troben les 26 persones contagiades de la Residència -19 persones residents i 7 treballadores- i les dues persones positives del Centre de Dia. El Servei Balear de Salut ha comunicat avui els resultats del cribratge massiu que realitzà dimecres en els dos serveis, que han establert el protocols corresponents per continuar funcionant amb la màxima normalitat possible.

Cal destacar que arran dels darrers canvis en el protocol de detecció de la malaltia, que s'ha centralitzat, el recompte de positius actius al municipi des del Centre de Salut es complica perquè no tothom es fa el test a Artà i no es detecta aquest resultat.

Finalment, des de l'Ajuntament s'apel·la una vegada més, i sobretot en aquests dies de Sant Antoni tan especials per al municipi, a la responsabilitat personal per complir les mesures sanitàries i evitar l'expansió del virus. Moltes gràcies per la vostra col·laboració. 

Tornar a d'alt