Segueix-nos
13/01/2022
Artà s’adhereix a la campanya ‘Sant Antoni en Verd’
Es tracta d’una acció de conscienciació ciutadana per al foment del reciclatge de vidre impulsada amb motiu de la festivitat de Sant Antoni en aquells municipis més representatius de la tradicional celebració

Artà s’ha adherit a ‘Sant Antoni en Verd, Sant Antoni recicla vidre’, una campanya de conscienciació ciutadana impulsada per Ecovidrio i per la Conselleria de Medi Ambient i Territori de les Illes Balears per al foment del reciclatge de vidre en el marc de les dates en què es celebra una de les festes més tradicionals de Mallorca. Els vuit municipis més representatius de la festa hivernal de Sant Antoni, Artà, Manacor, sa Pobla, Muro, Capdepera, Pollença, Son Servera i Sant Llorenç, formen part de la campanya, que donà inici per desembre i finalitzarà dia 31 de gener.

En aquests municipis s’han col·locat iglús específics de reforç perquè la ciutadania pugui contribuir en aquest reciclatge. Segons els organitzadors, es pretén seguir fomentant la separació i el reciclatge dels envasos de vidre a Mallorca, aconseguir la màxima visibilitat de les funcions d’Ecovidrio i el servei que ofereix a la població, resoldre dubtes sobre el reciclatge d’envasos de vidre i explicar els grans beneficis del reciclatge de vidre, augmentar la taxa de reciclatge d'envasos vidre als municipis implicats i, finalment, aconseguir conscienciar la població en el reciclatge d'envasos vidre també a festes. Al municipi d’Artà aquests iglús s’han col·locat en el Parc Verd d’Artà i en el punt d’aportació de la Colònia de Sant Pere. Trobareu tota la informació de la campanya en aquest web.

Així mateix, dimarts de la setmana passada ‘Sant Antoni en Verd, Sant Antoni recicla vidre’ passà pel mercat d’Artà, on l’Ajuntament i Ecovidrio instal·laren una paradeta informativa i dos educadors donaren detalls de la campanya i posaren a la disposició de la ciutadania bosses de ràfia per facilitar als usuaris treure la fracció de vidre al carrer perquè siguin recollits. Recordam a la gent que s'ha d'evitar treure el vidre al carrer en bosses de plàstic o cartó i fer-ho amb poals o bosses de ràfia reutilitzables. Us informam que a partir de demà, 14 de gener, aquestes bosses es podran recollir fins a finals d’existències a tres llocs:

  - Oficina municipal de la Colònia de Sant Pere.

  - Al Parc Verd d'Artà (horari per recollir les bosses de 9.30 a 12.30 h).

  - A l'OAC de l'Ajuntament d’Artà.

 

Horari especial als parcs verds el dia de Sant Antoni

Us recordam que dilluns que ve, dia 17, el Parc Verd d’Artà i el punt d’aportació de la Colònia de Sant Pere tendran horari de jornada festiva: de 9 h a 14 h. Gràcies.

Tornar a d'alt