Segueix-nos
11/01/2022
El VII Cicle de Teatre Íntim d’Artà comença aquest divendres amb el monòleg ‘Els dies mentits’, guanyador d’un premi Max
Toni Bonet, regidor de Cultura d’Artà, i Joan Matamales, director del Teatre, han donat a conèixer la programació i els detalls del cicle, iniciat l’any 2016

Aquest divendres arriba a Artà l’espectacle ‘Els dies mentits’, de Marta Aran, un monòleg guanyador del premi Max a la millor autoria revelació en l’edició de l’any 2020. L’obra serà el punt de partida del VII Cicle de Teatre Íntim d’Artà, que ha estat presentat avui dematí. El regidor de Cultura de l’Ajuntament, Toni Bonet, i el director del Teatre d’Artà, Joan Matamales, han donat a conèixer la programació i els detalls d’un certamen que arrencà l’any 2016 i que s’ha celebrat ininterrompudament des de llavors. Enguany acollirà sis espectacles que es representaran els mesos de gener i febrer en sessió de divendres.

“L’essència del teatre íntim és la presència del públic damunt l’escenari, cosa que enguany farem d’una altra manera per mor de la pandèmia. Sigui com sigui, el durem a terme de forma segura segons els criteris sanitaris en vigor”, ha explicat el regidor Toni Bonet. Les novetats respecte a altres anys seran la presentació obligatòria del certificat Covid per accedir a les representacions i els possibles canvis de l’emplaçament del públic depenent de les circumstàncies del moment. Matemales, per la seva part, ha parlat dels espectacles d’enguany: “El teatre íntim és la representació d’obres de petit format amb un públic proper que sent el batec dels intèrprets. Enguany duim tres monòlegs i d’altres tres obres de temàtica diversa i actual”.

El cicle comença aquest divendres 14 de gener amb ‘Els dies mentits’, el guardonat monòleg de Marta Aran sobre totes les mentides presents en el món del sexe. Seguirà divendres 21 de gener amb la representació del monòleg ‘De Caterina Albert a Víctor Català’, de Francesc Vernet, i el dia 28 amb ‘Fake’, de Sergi Baos. L’11 de febrer es representarà el monòleg ‘Un obús al cor’, de Joan M. Albinyana; dia 18 de febrer li arribarà el torn a ‘La meva violència’, de Llàtzer Garcia, i, finalment, divendres 25 de febrer el muntatge ‘El silenci és or (i altres històries)’, de Miquel Mestre, tancarà el certamen d’enguany.         

Demà dimecres es posaran a la venda les entrades a la taquilla del Teatre d’Artà a un preu de 12 euros per espectacle. Per la compra d’entrades de dos dies es regalarà una invitació per a un tercer espectacle.

Tornar a d'alt