Segueix-nos
07/01/2022
Els casos actius de Covid-19 al municipi pugen fins a 172
Des d'ahir, les persones amb símptomes poden demanar cita per a una prova diagnòstica a través de BitCita

El número de contagis a Artà continua en clar ascens i avui són 172 els casos actius al municipi, segons les dades del Centre de Salut. Els nous contagis continuen superant, amb molt, el número d'altes que es donen i la tònica ascendent de les darreres setmanes s'ha disparat. Les recomanacions són clares: rentat de mans, mascareta i evitar reunions a interiors. 

Per altra banda, des d'ahir, les persones amb símptomes compatibles amb la COVID-19 poden demanar cita per a una prova diagnòstica a través de BitCita. Per tant, ja no és necessari telefonar a InfoCOVID, línia telefònica la qual continuarà oferint servei per la resolució de dubtes i per a altres funcions específiques. D’aquesta manera s’agilitza el sistema per a sol·licitar una prova diagnòstica per part del usuaris, com ja es fa des de la setmana passada amb la gestió dels contactes estrets. 

Així mateix, recordam que el passat dimarts el Govern amplià la cita des de la web per a la vacunació de tots els infants a partir dels 5 anys: https://citavacunacovid.ibsalut.es

Tornar a d'alt