Segueix-nos
17/12/2021
El jovent d’Artà diu la seva
Avui s’han votat la dotzena de propostes que han sorgit del procés participatiu realitzat al llarg de les darreres setmanes als centres escolars i al Centre Jove

Avui s’ha celebrat la votació del projecte de pressupostos participatius joves d’Artà. L’alumnat dels centres escolars del municipi ha fet la seva valoració de la dotzena de propostes que han sorgit de les dinàmiques participatives del procés celebrades al llarg d'aquestes darreres setmanes. L’Ajuntament ha destinat 25.000 euros del pressupost municipal a executar les propostes més votades, fins que la dotació sigui suficient, i les accions s'executaran dins l'any 2022.

Les propostes votades avui han estat les següents: millora dels serveis de les Cases de Betlem, pàrquing de bicis i motos, fanals amb plaques solars, millora de l’enllumenat públic i col·locació de miralls als encreuaments de carrers, festa jove, instal·lació de noves fonts d’aigua, reparació de les cadires del Poliesportiu, parc per a persones majors, parc de barres i de cal·listènia amb gespa, millores al parc dels Pins, habilitació d’un lloc exterior per als joves i parc de patinatge econòmic. Cada jove ha pogut votar fins a tres propostes, donant 3, 2 i 1 punt segons la seva prioritat. Dilluns es donarà a conèixer l'escrutini de les votacions i es sabrà quina o quines propostes es podran dur a terme.  

Tornar a d'alt