Segueix-nos
03/12/2021
Noves mesures per evitar contagis de Covid-19
Quan a Artà arribam als 40 casos, el Govern de les Illes fixa l'accés amb certificat Covid als interiors amb més concentració social

A partir de demà, 4 de desembre, s'haurà de presentar el certificat covid (en paper o en el mòbil) a les residències, discoteques, sales de festes o de ball, establiments amb celebracions de més de 50 persones, a bars de copes o cafès concert i pubs, i a establiments de restauració amb cabuda interior de més de 50 persones (consultau clicant aquí).

Així ho ha anunciat el Govern de les Illes Balears, que ha presentat unes mesures adaptades a nivells d'alerta sanitària per a la contenció de la Covid-19 (vegeu les mesures i nivells clicant aquest enllaç).

Cal assenyalar que a partir de dimarts que ve a Artà hi haurà dos "Agents Covid" que informaran als establiments afectats per aquesta nova mesura sobre les pautes a seguir i com han de procedir davant aquesta nova situació.

Per a les persones que encara no disposin del certificat covid, a la web de l'Ajuntament (arta.cat) s'hi ha destacat un bànner d'accés directa a la web del GOIB per obtenir el certificat. Així mateix, hi podeu accedir (clicant aquest enllaç).

Aquestes condicions s'aproven tot just quan a Artà coneixem, a partir de dades facilitades del Centre de Salut, que avui ja arribam als 40 casos al nostre municipi. Davant aquest fet l'Ajuntament torna a remarcar la importància de la vacunació per limitar els contagis al màxim possible i es recorda l'efectivitat de la mascareta a l’hora d’evitar contagis. 

 

 

Tornar a d'alt