Segueix-nos
02/12/2021
Presentada la 33ª edició del Festival Antoni Lliteres: tres dissabtes musicals de desembre al Teatre d’Artà
Pep Xisco Palou, director del festival, destaca l’elevat nivell artístic d’una edició programada fa mesos que se celebrarà amb normalitat, de forma segura, complint les mesures vigents depenent del nivell d’alerta sanitària

Avui s’ha presentat el cartell del Festival Antoni Lliteres, que arriba enguany a la seva 33ena edició (s’ha celebrat ininterrompudament des de 1988), amb tres concerts programats per als tres primers dissabtes del mes de desembre al Teatre d’Artà. El regidor de Cultura de l’Ajuntament d’Artà, Toni Bonet; el director del Festival, Pep Xisco Palou; i el director del Teatre d’Artà, Joan Matamales han donat a conèixer la programació i han animat la gent a assistir-hi, destacant les garanties sanitàries que es donen als espectacles culturals d’aquest tipus.

El XXXIII Festival Antoni Lliteres arrencarà aquest dissabte dia 4 de desembre, a les 19 h, amb el quintet de metall Riu Dolç Braç, que interpretarà peces de Puccini, Verdi i Piazzolla, entre d’altres autors. Dissabte dia 11 de desembre serà el torn del duet format per la pianista internacional Yuko Mitzutani i el flautista Eduard Belmar, solista a l’Òpera de Frankfurt. I, finalment, dia 18 de desembre tendrà lloc la gran gala lírica, concert de Nadal, amb la soprano Marta Bauzà, el tenor Antoni Lliteres i el pianista Andreu Riera, que interpretaran grans èxits clàssics amb l’acompanyament de l’artista visual Damià Vives.    

Cultura segura

El regidor de Cultura d’Artà, Toni Bonet, ha lloat la feina de l’Associació Festival de Música Clàssica d’Artà Antoni Lliteres, per la seva incansable feina i previsió a l’hora d’organitzar el Festival, i ha reivindicat la seguretat d’espectacles culturals d’aquest tipus. El director del Teatre d’Artà, Joan Matamales, ha explicat que es treballa extremant mesures amb un aforament previst del 100%, en un escenari canviant i de continua actualització de protocols. I, finalment, Pep Xisco Palou, ha destacat l’elevat nivell artístic dels intèrprets i músics participants, posant de relleu el nou panorama d’artistes locals o residents, “que permet que no sigui necessari anar molt enfora a cercar gent de qualitat per cobrir les expectatives que un festival com aquest ja genera en el seu públic”, ha referit.

Tornar a d'alt