Segueix-nos
02/12/2021
'Regala Artà' torna per dinamitzar el comerç local per Nadal
La campanya engloba enguany tres accions: 'Tothom amb regal', 'Tria l'aparador' i 'Aprofita els bons'

Aquests dies ha començat a Artà una de les accions que formen part enguany de la campanya global 'Regala Artà', de dinamització del comerç local de cara al mes de desembre i a les festes de Nadal i Reis. Aquesta acció, anomenada 'Tothom amb regal', parteix de la col·laboració entre la Creu Roja i els Serveis Socials de l'Ajuntament, i té per objectiu aconseguir que persones amb dificultats tenguin accés a un regal en aquesta època tan especial. La solidaritat i la col·laboració ciutadana són imprescindibles perquè aquesta campanya funcioni. Així, la gent del municipi es pot acostar a qualsevol dels comerços col·laboradors (Lápiz y Papel, Duplicat, la Lluna de Paper, Centre Comercial Mediterráneo, Floristeria Lita i Floristeria Xisca), i comprar una targeta en què es detalla un tipus de regal i qui el rebrà. La campanya finalitzarà quan s'exaureigin les targetes. 

Campanya global

La campanya de dinamització del comerç local seguirà amb el concurs d'aparadors de Nadal, 'Tria l'aparador', que se celebra per segon any. El concurs consta de tres categories (aparador tradicional, aparador sostenible i aparador més votat) i està obert a tots els establiments del municipi que tenguin un local físic amb aparador. Dia 18 de desembre es farà la valoració dels aparadors participants en les dues primeres categories per part d'un jurat. La votació popular per determinar l'aparador guanyador de la categoria 'el més votat' es farà entre el 20 de desembre i el 3 de gener a través de la web de l'Ajuntament.  

Finalment, l'Ajuntament potencia la campanya de bons descompte iniciada en el mes d'octubre dins la iniciativa 'Artà a Cel Obert', perquè aquells establiments que encara tenen bons descompte puguin aplicar-los. Aquí trobareu actualitzat el llistat d'establiments amb bons descompte. 

Tornar a d'alt