Segueix-nos
09/11/2021
Segon Concurs d’Aparadors de Nadal d’Artà
L’Ajuntament dóna continuïtat a la iniciativa impulsada l’any passat perquè els establiments que ho desitgin adornin i decorin els mostradors dels seus locals, creant ambient nadalenc i fent poble. S’hi poden inscriure abans de dia 6 de desembre. Hi haurà premis pels guanyadors de les tres categories

L’Ajuntament ha convocat de nou el Concurs d’Aparadors de Nadal al municipi, repetint així la iniciativa impulsada l’any passat per Promoció Econòmica amb l’objectiu de crear ambient i fer poble durant les festes de Nadal per part dels establiments i comerços d’Artà i de la Colònia de Sant Pere. Hi poden participar tots els establiments del municipi que tenguin un local físic amb aparador, que s’han d’haver inscrit abans de dia 6 de desembre presentant la corresponent sol·licitud a l’OAC de l’Ajuntament d’Artà, a l’oficina municipal de la Colònia de Sant Pere o a través de la seu electrònica. També s’ha de remetre una fotografia de l’aparador per correu electrònic a promocioeconomica@arta.cat.

Consultau aquí les bases del concurs. Descarregau la sol·licitud per inscriure-vos-hi. Per a més informació, podeu contactar amb el departament de Promoció Econòmica: promocioeconomica@arta.cat o 971 82 95 95 – 689 926 669.

Premis

El concurs consta de tres premis, dos dels quals (aparador tradicional i aparador sostenible) seran atorgats per un jurat i el tercer (aparador més votat), pels ciutadans i ciutadanes empadronats al municipi que hi vulguin participar. Cada premi està dotat amb 300 euros. Dia 18 de desembre es farà la valoració dels aparadors participants per part d'un jurat popular. La votació popular per determinar l'aparador guanyador de la categoria 'el més votat' es farà entre el 20 de desembre i el 3 de gener a través de la web de l'Ajuntament.  

Tornar a d'alt