Segueix-nos
16/04/2021
16 d’abril: actualització de les dades del Centre de Salut d'Artà sobre la Covid-19
El Centre de Salut d’Artà notifica avui cinc casos de Covid-19 actius al municipi, els mateixos que fa una setmana; La Conselleria de Salut i Consum ha posat en marxa avui un nou web per demanar cita per ser vaccinat contra la COVID-19

Al municipi d’Artà hi ha a dia d'avui cinc casos actius de Covid-19, segons la informació que maneja el Centre de Salut. És el mateix número de contagis que fa una setmana, indicatiu de que la situació epidemiològica al municipi continua sent estable dins l’actual escenari de control.

Web per demanar cita

Per altra banda, la Conselleria de Salut i Consum ha posat avui en marxa el nou web per demanar cita per ser vaccinat contra la COVID-19: https://www.ibsalut.es/es/bitcita-cita-previa-vacunacion-covid-19. Aquesta nova eina permetrà els ciutadans triar la data i l’hora per ser vaccinats. Inicialment el web està destinat als ciutadans nascuts l’any 1956, que  podran triar el lloc de vaccinació entre els diferents punts de vaccinació massiva (Son Dureta (Palma), poliesportiu Germans Escalas (Palma), poliesportiu Mateu Cañellas (Inca), Hipòdrom de Manacor, Recinte Firal de Maó, la sala polivalent del Centre de Salut Canal Salat (Ciutadella), Recinte Firal (Eivissa) i l’Hospital de Formentera així com la data i l’hora de la primera dosi. La cita per a la segona dosi es donarà en el centre de vaccinació. A mesura que arribin més vaccins el web s’obrirà a grups poblacionals més amples.

Vacunació a Balears

Les Illes Balears han arribat ja a les 180.956 persones vacunades a dia 15 d’abril de 2021 i a 59.929 persones que, en rebre la segona dosi de reforç, han quedat immunitzades davant la COVID-19. Amb aquesta xifra també s’assoleix la fita de tenir ja més persones immunitzades contra el SARS-CoV-2 que persones que, des de l’inici de la pandèmia, han passat la malaltia: 58.294 segons els casos diagnosticats i verificats per part del Servei balear d’Epidemiologia. Així mateix, a l’arxipèlag són ja el triple de persones les vacunades que les que han tingut COVID-19.

Tornar a d'alt