Segueix-nos
23/03/2021
L’1 d’abril entrarà en vigor a Artà la nova zona d’estacionament per a residents
Les persones amb vehicle matriculat a Artà que no hagin rebut el distintiu de resident poden sol·licitar-lo a l’oficina de la Policia Local, de dilluns a divendres de 9 h a 14 h, o telefonant al 971 835 410 en aquest mateix horari

L’1 d’abril entrarà en vigor a Artà la nova zona d’estacionament per a residents. Totes les persones que tengueu el vehicle matriculat a Artà heu d’haver rebut un distintiu específic de resident, que haureu d’aferrar a la lluna davantera del vehicle. Si no és així, el podeu sol·licitar a l’oficina de la Policia Local d’Artà, de dilluns a divendres, de 9 h a 14 h o telefonant al 971 835 410.

Consultau aquí el plànol urbà d’Artà, amb els carrers marcats en color verd. Aquesta zona es correspon a l’àrea compresa pel perímetre format per la Gran Via de la Constitució i els carrers de Santa Margalida, de les Roques, de Rafel Blanes, del Coll del Grec, de la Clota, del Pou Nou, de Josep Sanxo de la Jordana, de la plaça de l’Aigua, de l’Abeurador, de Son Servera, de Manacor, de la Síquia, de Sant Llorenç del Cardassar, de Son Servera, de l’avinguda Costa i Llobera, de Josep Melià i Pericàs i de Ciutat, enllaçant de nou amb la Gran Via de la Constitució, tal i com estableix l’Ordenança Municipal de Circulació d’Artà.

Documents relacionats
Tornar a d'alt