Segueix-nos
12/03/2021
Avís: les obres del carrer de Son Servera es duran a terme en tres fases
Comencen dilluns dia 15 de març, tendran una durada prevista de tres setmanes i provocaran canvis temporals en la circulació de vehicles

La setmana que ve comencen les obres d’adaptació a la normativa d’accessibilitat universal de les voreres del carrer de Son Servera, unes obres que provocaran restriccions de trànsit puntuals.

El projecte es durà a terme en tres fases. Les feines de la primera començaran dilluns 15 de març, tendran una durada prevista d’una setmana i es realitzaran al tram de via comprès entre la rotonda de Can Sarasate i el carrer de les Barraques. Durant aquesta setmana d’obres, la circulació de vehicles en aquest tram del carrer de Son Servera estarà permesa únicament en sentit ascendent. La segona fase començarà en acabar la primera i les feines es realitzaran entre el carrer de les Barraques i el carrer d'en Vilanova; i la tercera, a continuació, entre el carrer d'en Vilanova i el carrer de la Síquia de Baix.  En aquestes dues fases, la circulació de vehicles estarà permesa tan sols en sentit ascendent. 

 

Aquesta reordenació puntual estarà senyalitzada. Gràcies i disculpau les molèsties.

Tornar a d'alt