Segueix-nos
05/03/2021
Dilluns arranca el març feminista a Artà
El municipi acollirà un grapat d'activitats i iniciatives per a la igualtat, en el marc del 8-M, en un any sense manifestacions ni concentracions per mor de la pandèmia

El moviment feminista a Artà no s'atura. En l'any de les restriccions socials per mor de la pandèmia de la Covid-19, en què no hi haurà manifestació el 8 de març amb motiu del dia de la dona, ni trobades multitudinàries, ni concentracions, el moviment feminista al municipi segueix viu, continua en marxa. El març feminista d'Artà d'enguany reuneix un grapat d'activitats i iniciatives per a la igualtat coordinades moltes d'elles per l'àrea de Serveis Socials, amb la implicació d'entitats i col·lectius del municipi com les Bruixes Feministes o Artà Empresarial, a més de l'Ajuntament, la Direcció Insular d'Igualtat del Consell de Mallorca, l'IES Llorenç Garcías i Font o la Biblioteca de Na Batlessa, entre d'altres. 

Aquí podeu consultar el calendari d'activitats programades, repartides entre el 8 de març, Dia Internacional de la Dona Treballadora, el 10 i el 12 de març. Totes les activitats es duran a terme d'acord amb les mesures sanitàries esteblertes. Podeu fer el seguiment d'aquestes i d'altres accions consultant les xarxes socials i l'app de l'Ajuntament.  

Documents relacionats
Tornar a d'alt