Segueix-nos
01/03/2021
S'obre el termini per al pagament voluntari de tributs municipals
Aquest període comença demà, dia 2 de març, i finalitza el 2 de juliol

El dimarts 2 de març s’obre el període voluntari de pagament de vuit tributs municipals corresponents a 2021. Es tracta de l'impost sobre vehicles de tracció mecànica, l'impost sobre els vedats de caça, la taxa del cementiri municipal, la taxa dels guals permanents, la taxa dels residus sòlids urbans, la taxa per la prestació del servei de clavegueram, la taxa per a llicències d'autotaxi i altres vehicles de lloguer, i la taxa per a l'aprofitament de terrenys de domini públic amb caixers automàtics. Aquest període voluntari de pagament finalitzarà el dia 2 de juliol. (Consultau el Ban d’aquest primer període de pagament).

Es recorda que el pagament només es podrà fer a les entitats bancàries que figurin en l'avís de pagament, així com a les oficines de Correus. En cas de no haver rebut aquest avís, el podeu sol·licitar a l'Oficina d'Atenció Ciutadana de Can Solivelles (de dilluns a divendres, entre les 9 h i les 14 h) o a l'edifici municipal de la Colònia de Sant Pere (de dilluns a divendres entre les 10 h i les 14 h). 

Recordau també que una vegada acabat aquest període voluntari de pagament, l'Ajuntament podrà exigir l'abonament del deute, amb el recàrrec corresponent. Si heu de menester ampliar informació podeu telefonar al 971 829 595 en horari laboral municipal.

* D'altra banda, aquí podeu consultar el calendari fiscal d’enguany. Us informam també de que si hi hagués qualque modificació de terminis o calendari a causa d'un canvi en la situació sanitària actual, s’avisarà mitjançant els canals oficials.Moltes gràcies.

Documents relacionats
Tornar a d'alt