Segueix-nos
29/01/2021
L’Ajuntament d’Artà engega la campanya ‘Comana i guanya’ per al sector de la restauració
Dirigida als establiments que ofereixen servei de menjar a domicili o per endur, incentivarà les comanes des d’avui fins el 14 de febrer amb el sorteig de vals de consumició i d’una tauleta tàctil

El departament de Promoció Econòmica de l’Ajuntament d’Artà ha posat en marxa una campanya per incentivar les comanes de menjar a domicili entre els establiments de restauració del municipi que s’hi han inscrit. Així, des d’avui, i fins dia 14 de febrer com a mínim (o fins que acabi la restricció de tenir tancat al públic dels establiments de restauració), les persones que facin comanes superiors als 10 euros en aquests bars i/o restaurants entraran en el sorteig de vals de consumició (de 15 i 30 euros), que seran assumits per l’Ajuntament, i d’una tauleta tàctil.

Per entrar en aquest sorteig, la persona consumidora haurà d’escriure el seu nom, llinatges i telèfon en el tiquet de compra de la comana que faci, i haurà de dipositar-lo a una urna que trobarà a l’establiment, facilitada per l’Ajuntament. En cas que li duguin el menjar a casa, serà l’establiment el que dipositarà el tiquet a l’urna. El sorteig es durà a terme quan finalitzi la campanya.

Sortejos: vals de consumició i tauleta tàctil

El sorteig repartirà més de 100 premis ja que cada establiment participant disposarà de sis vals per valor total de 180 euros (en vals de 15€ o de 30€). Una persona podrà guanyar dos premis com a màxim (no en el mateix lloc) i els vals seran per gastar en altres establiments. Una vegada acabada aquesta fase, se sortejarà la tauleta tàctil entre tots els tiquets  de compra recollits per tots els establiments adherits a la campanya, incloent-hi els premiats amb els vals. Les persones guanyadores seran informades dels resultats, que es publicaran al web municipal, a l’apartat dedicat a la campanya ‘Comana i guanya’.

Més d'una vintena d’establiments de restauració d’Artà i de la Colònia de Sant Pere s’han sumat a la iniciativa (vegeu el llistat aquí), que forma part del ventall d’accions impulsades des de Promoció Econòmica per minimitzar els devastadors efectes de la pandèmia en el sector de la restauració local. Si qualque establiment vol adherir-se a la campanya a partir d’ara, pot fer-ho emplenant aquesta sol·licitud (aquí) i registrant-la a l’Ajuntament..    

Si voleu consultar les bases de la campanya, podreu trobar-les en el següent enllaç.

Documents relacionats
Tornar a d'alt