Segueix-nos
12/01/2021
Un conte de Sant Antoni per mantenir l’esperit de la festa
L’Ajuntament d’Artà ha enviat l’obra ‘Tataxín’, de Nuria Duran, als centres escolars d'Artà i la Colònia de Sant Pere perquè arribi als nins i les nines d’entre 3 i 12 anys

L’Ajuntament d’Artà ha col·laborat en l’edició d’un conte sobre Sant Antoni, obra de Nuria Duran amb les il·lustracions de Maxmigue, per difondre i mantenir l’esperit de la festa entre el jovent en aquest any tan atípic. El conte, titulat ‘Tataxín. Dimonis d’Artà’, ha estat enviat als centres escolars d'infantil i primària del municipi (Sant Salvador, Sant Bonaventura, Na Caragol i Rosa dels Vents) perquè sigui distribuït entre les nines i els nins d’entre 3 i 12 anys.

Aquest any no se celebra Sant Antoni a Artà i l’Ajuntament recorda la necessitat de complir amb les restriccions imposades pel Govern de les Illes Balears en matèria sanitària per frenar el contagi de la Covid-19. A partir de demà les trobades familiars i reunions socials queden limitades a un únic nucli de convivència tant en espais públics com privats i tant a l’interior com a l’exterior.    

Tornar a d'alt