Segueix-nos
04/01/2021
Nous horaris en el transport públic a la Colònia de Sant Pere (L421)
En vigor des de començaments d’any, la DG de Mobilitat i Transport Terrestre ha ampliant freqüències recollint així una antiga demanda del nucli costaner que formava part del PAM de l’anterior legislatura

L’1 de gener ha entrat en vigor la nova xarxa TIB amb noves connexions, més freqüències i itineraris més ràpids. Al municipi afecta especialment a la línia entre Artà i la Colònia de Sant Pere (L421 del TIB), amb un augment de la freqüència dels trajectes. El servei, que té nova empresa operadora, ha programat  sis desplaçaments diaris en diferents franges horàries entre dilluns i divendres, dos els dissabtes i dos més el diumenges. Podeu consultar aquí les freqüències i també els horaris de les corresponents connexions fins a Manacor (L411).

Aquesta taula horària (aquí) recull una antiga reivindicació de la gent de la Colònia de Sant Pere, traslladada a l’Ajuntament d’Artà i plasmada per l’equip de govern de l’anterior legislatura en el Pla d’Acció Municipal (PAM 2015-2019, acció 67). Aleshores es produiren reunions amb la ciutadania, la informació es traslladà a la junta de portaveus i es realitzaren esmenes que han estat tingudes en compte per al Pla de Transport de la Direcció General de Mobilitat i Transport Terrestre. 

Documents relacionats
Tornar a d'alt