Segueix-nos
16/12/2020
Avís: Cancel·lat el mercadet de Nadal per precaució
L'Ajuntament decideix suspendre algunes activitats i actes del programa a causa de l'actual situació sanitària al municipi

La situació sanitària en què es troba actualment el municipi d'Artà ha duit l'Ajuntament a prendre la decisió de cancel·lar per prudència el mercadet de Nadal, que estava previst celebrar aquest dissabte, 19 de desembre, a la plaça de Margalida Perelló Tous. El cant de Nadales a la plaça del Conqueridor tampoc es durà a terme. Així mateix, els llums nadalencs instal·lats en els espais públics dels nuclis municipals s'apagaran a les 22 h, hora d'inici del toc de queda a Mallorca, des d'ahir en el nivell 4 d'alerta. El Consell de Mallorca, per la seva part, ha comunicat a l'àrea d'Esports que la diada Multiaventura tampoc es durà a terme per precaució. Aquesta diada s'havia de realitzar aquest diumenge dia 20, el matí a la Colònia de Sant Pere i l'horabaixa a Artà.  

En cas de produir-se més novetats en aquest sentit seran comunicades a través dels canals d'informació oficials. L'Ajuntament d'Artà lamenta profundament haver de limitar encara més el programa d'activitats municipals en una època tan especial com aquesta i demana la col·laboració individual de la ciutadania per canviar aquesta tendència i tornar progressivament a la normalitat. Gràcies.

Tornar a d'alt