Segueix-nos
10/11/2020
L’Ajuntament engega ‘Regala Artà’, la campanya de reactivació comercial de Nadal
A partir de l’1 de desembre els comerços locals que participin en la campanya aplicaran un descompte de 10 euros en compres iguals o superiors a 30 €, que assumirà l’Ajuntament; Aquests comerços s’hi poden adherir fins el 16 de novembre

L’Ajuntament d’Artà ha posat en marxa una campanya de reactivació comercial de Nadal al municipi perquè tant els comerços locals adherits com la ciutadania es beneficiïn dels avantatges dels descomptes que s’aplicaran durant tot el mes de desembre i la primera setmana de gener. La campanya, anomenada ‘Regala Artà’, contempla l’aplicació d’un descompte de 10 euros als consumidors per compres iguals o superiors als 30 euros en els comerços que hi prenguin part, que assumirà l’Ajuntament. Per formar part de la campanya, els comerços interessats s’hi han d’adherir abans del 16 de novembre presentant una sol·licitud genèrica a l’OAC (edifici de Can Solivelles) o a través de la seu electrònica. L’agent d’ocupació i desenvolupament local realitza aquesta setmana una ronda de visites per donar a conèixer els detalls de la campanya i els requisits d’adhesió. 

Adhesions dels comerços d’Artà i la Colònia

A partir del 17 de novembre el personal tècnic municipal valorarà totes les sol·licituds d’adhesió rebudes i, segons els requisits tècnics, es qualificarà cada cas. Els comerços seran informats de si són aptes o no per passar a formar part de la campanya. Els aptes hauran de signar un contracte amb l’Ajuntament pel qual rebran els doblers (un màxim de 500 euros per comerç) una vegada demostrin que han aplicat aquests descomptes. Aquests contractes se signaran entre el 23 i el 27 de novembre.   

Compres de Nadal

La campanya ‘Regala Artà’ de descomptes començarà dia 1 de desembre i es perllongarà fins passat Reis, en concret fins el dia 7 de gener. Els descomptes de 10 euros s’aplicaran a la clientela que faci compres per valor de 30 euros o més, i de forma correlativa fins que s’esgotin.

Per a qualsevol dubte o aclariment sobre la campanya ‘Regala Artà’ podeu enviar un correu electrònic a promocioeconomica@arta.cat.

Consultau aquí el Ban amb tota la informació.

Documents relacionats
Tornar a d'alt