Segueix-nos
09/11/2020
Vuit ofertes de feina a l'Ajuntament d'Artà del programa SOIB Reactiva 2020
Totes les sol·licituds s'han d'enviar abans de dia 13 de novembre

El Servei d'Ocupació de les Illes Balears (SOIB) ha publicat avui vuit ofertes de feina per al municipi d'Artà en el marc del seu programa de foment de l'ocupació SOIB Reactiva 2020 de contractació pública. Són ofertes per feines de 4 mesos de durada, a partir de l'1 de desembre. En aquesta ocasió, es tracta de tres places (d'ajudant de cuina, ordenança i manteniment a la brigada) corresponents a la línia 1 del programa (per a persones desocupades menors de 30 anys); dues (ordenança i manteniment a la brigada) de la línia 2 (persones desocupades majors de 30 anys amb més d'un any d'atur); i tres més (una d'ordenança i dues de personal de neteja) per a la línia 3 (persones desocupades de 30 anys o més amb menys d'un any d'atur). Podeu consultar els detalls d'aquest programa en el següent enllaç.

Les ofertes i condicions de les feines les trobareu aquí: 

  • Línia 1 (joves menors de 30 anys desocupats): aquí.
  • Línia 2 (persones desocupades de 30 anys o més, en situació d’atur de llarga durada): aquí.
  • Línia 3 (persones desocupades de 30 anys o més, de curta durada, afectades directament per la crisi econòmica causada per la Covid-19): aquí.

Sol·licituds 'on line' o presencials a l'Ajuntament amb cita prèvia

La gent interessada pot apuntar-se digitalment a partir d'avui mateix a través dels enllaços de cada oferta. Si no teniu possibilitat de fer-ho, podeu acudir presencialment a l'Ajuntament, telefonar prèviament al 971 829 595 i demanar cita prèvia. El termini per a la presentació de les sol·licituds finalitza aquest divendres, 13 de novembre. 

   

Tornar a d'alt