Segueix-nos
14/10/2020
El Consell de Mallorca comença demà dijous l’actuació a l’arbrat de l’Avinguda de Costa i Llobera, que provocarà retencions puntuals de trànsit
Es produirà també el desviament de la circulació en sentit de vinguda de Capdepera pel carrer Josep Melià i Pericàs per facilitar les maniobres de la maquinària; La climatologia adversa pot fer variar el ritme de les feines

El Consell de Mallorca ha previst començar demà dijous, 15 d’octubre, a partir de les 8 h del matí, la primera fase del projecte d’actuació i millora de l’Avinguda de Costa i Llobera amb la poda i retirada de bona part dels pins que l'envolten. Aquestes feines faran necessària la presència de màquines de grans dimensions, que ocuparan part de la via i que afectaran a la circulació de trànsit rodat. El tram en què es realitzin les actuacions quedarà reduït a un sol sentit (en direcció a Capdepera) mentre que el trànsit en sentit contrari es desviarà cap el carrer de Josep Melià i Pericàs. La Policia Local d’Artà deixarà senyalitzats aquests canvis i el personal de l’empresa que realitza les feines estarà pendent de regular la circulació en els punts claus. Des de l’Ajuntament demanam prudència i paciència als conductors i conductores que circulin per la zona.

Així mateix, el Consell de Mallorca ens informa que l’operatiu podria patir lleugeres variacions de calendari depenent de l’adversitat de la climatologia. Gràcies i disculpau les molèsties. 

Dues fases

Les feines d'aquesta primera fase se centraran en la poda i tala de 38 pins que es troben “en risc de caiguda”, segons un informe elaborat per l’empresa especialitzada en espècies arbòries, Eulen, i que podrien suposar una amenaça tant per a la seguretat vial com per a la dels vianants. La segona fase del projecte, que s’està ultimant per part de l'Ajuntament sota la direcció i la supervisió del departament de Mobilitat de la institució insular, contemplarà l’adequació de tota l'Avinguda, la reposició dels paviments en mal estat i la reparació de les voreres rompudes. Així mateix es plantaran 247 arbres de set espècies diferents i es netejarà i esbrossarà el terreny.

Tornar a d'alt