Segueix-nos
09/10/2020
Lliurats els diplomes de Qualitat Turística SICTED de 2019
L’Ajuntament agraeix a les empreses adherides el seu esforç i compromís amb aquest projecte

L’Ajuntament ha lliurat avui de la mà de la regidora de Promoció Econòmica, Maria Antònia Sureda, els diplomes SICTED corresponents a les auditories de 2019 que s’haurien d’haver entregat el passat mes de març, però per mor de la Covid no va ser possible. El lliurament s'ha hagut de realitzar establiment a establiment, també pel mateix motiu. Els establiments que han renovat el diploma (el reconeixement Compromís amb la Qualitat Turística s’atorga de manera bianual) han estat el restaurant Es Serral, el Poblat de Ses Païsses, l’Hotel Palacio de Sant Salvador, l’Hotel Forn Nou, la Cooperativa Sant Salvador, el Centre d’Artesania Marca d’Artà i els restaurants Playa i Es Vivers, a la Colònia.

El SICTED és un sistema que pretén introduir mecanismes de millora continua en les destinacions turístiques mitjançant una gestió integral de la qualitat, tenint en compte tant la iniciativa privada com la pròpia administració. Es tracta d’un projecte promogut des de Turespaña.

Al llarg d’aquest mes d’octubre es faran les auditories SICTED d’aquest any 2020 a les més de 30 empreses del municipi adherides al projecte. Des de l’Ajuntament es vol agrair a totes aquestes empreses el seu compromís amb la qualitat turística i l’esforç de millora continua que duen a terme en el marc d’aquest projecte.

Tornar a d'alt