Segueix-nos
22/09/2020
Obert el procés de selecció de personal per a la tercera edició de ‘Sembram Futur’
El programa de formació dual, subvencionat pel SOIB, oferta al municipi d’Artà vuit places per a alumnat, i una per ocupar la direcció del projecte, una altra per fer de docent i una tercera com a personal auxiliar administratiu

El municipi d’Artà acollirà enguany novament el programa de formació i ocupació remunerada del SOIB, que anomenam ‘Sembram Futur’, en el que s’imparteixen els certificats d’activitats auxiliars en aprofitaments forestals (AGAO0209) i el d’activitats auxiliars en conservació i millora de monts (AGAR0309) per a persones inscrites en el servei d’Ocupació de les Illes Balears.

En concret, s’ofereix una plaça per a la direcció del projecte, una altra com a formador i una darrera com a personal auxiliar administratiu, i vuit places més d’alumne/treballador. Les persones interessades es poden inscriure al procés de selecció entrant en aquest enllaç, on també es detallen les condicions i els requisits de cada plaça). Les sol·licituds per a les places de direcció, formador i auxiliar s’han d’enviar abans del 24 de setembre i les d’alumnat, abans de dia 28. Es preveu que el projecte pugui començar a mitjans d'octubre. 

Tornar a d'alt