Segueix-nos
22/09/2020
L’Ajuntament recomana la domiciliació bancària per al pagament de tributs i facilita un canal addicional de pagament a través de Correus
Sol·licita als contribuents que, sempre que sigui possible, facin ús dels tràmits digitals amb l’objectiu d’evitar concentracions de persones a les oficines municipals

Atesa la situació sanitària actual, en què es recomana el menor contacte directe possible entre persones a causa de la Covid-19, l’Ajuntament d’Artà recomana la domiciliació bancària com a canal principal de pagament dels tributs municipals. Per realitzar aquest procediment, s’ha de presentar l’ordre de domiciliació bancària emplenada (descarregau-vos-la aquí) i un certificat bancari que acrediti la titularitat del compte, i es pot fer de dues maneres:

1. Presencialment amb cita prèvia:

- A l’Oficina d’Atenció Ciutadana de l’Ajuntament d’Artà (tel. 971 829 595)                      

- A l’Oficina Municipal de la Colònia de Sant Pere (tel. 971 589 297)

2. A través de la seu electrònica (https://seu.arta.cat), per a la qual cosa és necessari comptar amb un certificat digital (més informació a "El certificat digital"). 

T€nvio, un nou servei de pagament a través de Correus

Així mateix, l’Ajuntament demana als contribuents que, sempre que sigui possible, facin ús dels tràmits digitals amb l’objectiu evitar concentracions de persones a les oficines municipals. Enguany, com a novetat, s’ha firmat amb Correus un conveni per habilitar un nou canal de pagament anomenat T€nvio, que facilita a la ciutadania poder pagar els rebuts i les liquidacions municipals a les seves oficines.

Finalment, l’Ajuntament vol recordar que és important tenir actualitzats els números de compte de les domiciliacions a causa dels canvis dels comptes de les entitats bancàries, per a la qual cosa s’ha de contactar amb el Departament de Recaptació de l’Ajuntament.

Documents relacionats
Tornar a d'alt