Segueix-nos
15/09/2020
Instal·lat un punt de reciclatge al Poliesportiu Municipal
S'han col·locat cinc contenidors i s'han retirat les papereres exteriors a tot el recinte amb l'objectiu de fomentar la separació de residus

L'Ajuntament ha instal·lat avui un punt de reciclatge al Poliesportiu Na Caragol, al costat de l'entrada al recinte cobert, amb l'objectiu de fomentar la separació de residus per part de les persones usuàries de les instal·lacions. S'han col·locat cinc contenidors (paper, orgànica, vidre, rebuig i envasos) i, en paral·lel, s'han retirat les papereres que estaven repartides per l'exterior del recinte ja que la seva funció era justament la contrària a la que es pretén des de fa anys a Artà: la separació de residus. Les papereres interiors, que s'han duplicat (per a envasos i per a rebuig) es mantindran de moment. Aquesta actuació s'ha realitzat també a ses Païsses, on des de fa unes setmanes també hi ha cinc contenidors de rebuig diferents.

Artà Recicla

L’any 2014 es va implementar al municipi la recollida selectiva porta a porta, un fet que va implicar un esforç molt gran per part de la ciutadania i que, amb els anys, està donant la seva recompensa, amb un augment gradual de la taxa de reciclatge que col·loca a Artà com un dels municipis capdavanters de Mallorca en aquesta parcel·la. Gràcies a tothom per la vostra contribució. Seguim!     

Tornar a d'alt